Om oss

Friday Lab är en kurs och ett community som hjälper dig att ta en liten paus i vardagen och fundera på vad du egentligen gillar, vill göra och mår bra av. När livet tuffar på kan det vara svårt att själv, utan stöd, pepp och handledning, styra upp en förändring, men tillsammans är allt möjligt. Här fokuserar vi på målsättning, struktur, nätverkande, välmående och konkreta saker som hur man löneförhandlar och skapar ett varumärke. Vi föreläser och bjuder in föreläsare. Ett av Friday Labs styrkor är också den otroliga gruppen människor som du kommer att lära känna på kursen. Fler av dem kommer att bli livslånga vänner. Allt som sägs i communityt stannar i communityt.

Peppe

Peppe är född och uppvuxen i Helsingfors, har bott i Nederländerna och Argentina och befinner sig sedan 2013 i Los Angeles. Hon jobbar som journalist och författare, bloggar och poddar. Hon har en politices magister och en master of Arts. 

Friday Lab

Friday Lab har vuxit ur en tanke att skapa en plattform för lärande, ett sammanhang, självförverkligande och pepp. Vi vill genom våra online kurser och community ge dig en knuff framåt, få dig att våga mera och erbjuda dig draghjälp av andra likasinnade. 

Våra bästa tips och verktyg

Med små justerigar kan vi skapa stor förändring.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.